Gjeldende bruksområde for natriumacetat

Det nåværende bruksområdet for natriumacetat er relativt omfattende, selv om det tilhører kjemiske stoffer, kan i forskjellige bransjer se figuren, generelt i bruken av tillegget for å ta hensyn til mengden kontroll, slik at det kan gjøre det i forskjellig bruk av miljøet for å spille sin rettmessige bruk effekt, følgende for å gi deg en spesifikk introduksjon til bruken.

1, brukt i trykkeri- og fargingindustrien: farging med det for å nøytralisere syren for å justere PH-verdien; Anilinsvart anti-fargetrykk brukes som nøytraliseringsmiddel for Naftol-fargeoppløsning, som anti-sprøhetsbehandlingsmiddel for vulkanisert svart klut, etc.

2. I farmasøytiske preparater: organisk syntese ved fremstilling av alkaliske midler, tyroksin, cystin og natriummeiodopyronsyre: acetyleringstilskudd, kanelsyre, benzylacetat, etc.

3, i pigmentindustrien: brukes for direkte blå reaktive fargestoffer, lake pigment syrelagring, Shilin blå produksjon. Andre råvarer som garving av skinn, festemidler for fotografiske røntgennegativer og galvanisering.

4. Som en buffer for krydder, kan det lindre dårlig lukt og forhindre misfarging, og har en viss anti-mugg effekt. Kan også brukes som kryddersaus, surkål, majones, fiskekake, pølse, brød, klebrig kake og annet surt middel. Blandet med metylcellulose, fosfat, etc., for konservering av pølse, brød, klebrig kake, etc.

Natriumacetatsom et kjemisk stoff, ønsker å få det til å spille flere fordeler, er det nødvendig å utføre en rekke kjemisk reaksjonsbehandling, for eksempel varmebehandling, når oppvarmingen vil endre stoffet, generere stoffet vi trenger, selvfølgelig, denne prosessen er nødvendig for å gjøre litt kunnskap, la oss introdusere det for deg.

1, under oppvarmingsprosessen vil hydrolyse oppstå, og hydrolyseproduktene vil være NAOH ogeddiksyre;

2, er den oppnådde NAOH faktisk et høyenergistoff med sterk aktivitet;

3, forutsatt at NAOH genereres, vil den genererte NAOH fortsatt reagere med eddiksyre for å bli NAAC, fordi stoffet alltid endres fra høy aktivitet til lav aktivitet;

4, ved oppvarming bryter den ned en del av NAOH og eddiksyre, du sier bare å varme opp denne løsningen, og ikke nevne temperaturen.

5, ved en viss temperatur, eddiksyre er en flyktig syre, eddiksyre fordampning, hydrolyse av NAOH kan ikke fordampe, kan bare forbli i løsningen.

Natriumacetat er mye brukt i kjemisk industri, jern og stål, metallurgi, kullvasking, koksing, trykking og farging, farmasøytiske, kjemiske preparater, industrielle katalysatorer, konserveringsmiddel, kullkjemisk industri og andre industrielle kloakkanlegg og urbane kloakkanlegg.

Bruksmetode

Når dosen av natriumacetat er 30mg/L, er hastigheten for fosforfrigjøring i den anaerobe delen, fosforabsorpsjonen i den aerobe delen og nitrogenfjerning i den anoksiske delen stor. Den optimale doseringen er mer stabil og pålitelig i henhold til driften av systemet gjennom et lite eksperiment.


Innleggstid: Jun-10-2024