Forskning på bruk av iseddik i lærindustrien

Lærindustrien er en tradisjonell industri, produksjonsprosessen må bruke en rekke kjemiske reagenser, hvoraviseddiksom et viktig kjemisk råmateriale, spiller en viktig rolle i lærindustrien. Anvendelsen og forskningsfremgangen til iseddik i lærindustrien er diskutert i denne artikkelen.

图片1

Først påføring av iseddik i lærfarging

Iseddik spiller en viktig rolle i fargeprosessen av lær. Den kan brukes som en buffer for å justere pH-verdien til fargestoffet, og dermed forbedre oppløseligheten og fargeytelsen til fargen. Samtidig kan iseddik også forbedre bindingskraften til fargestoff og lærfiber, forbedre ensartetheten og fargefastheten til farging. Derfor har iseddik et bredt spekter av bruksområder i lærfarging.

For det andre, anvendelsen aviseddik i skinngarvemiddel

Iseddik er også en av de viktige komponentene i skinngarvemiddel. I prosessen med skinngarving kan iseddik brukes som en katalysator for å fremme tverrbindingsreaksjonen til garvemidler og øke elastisiteten og slitestyrken til skinn. Samtidig kan iseddik også justere pH-verdien til garvemiddel og kontrollere hastigheten og effekten av solingsprosessen. Derfor er påføring av iseddik i skinngarvemiddel av stor betydning for å forbedre kvaliteten på skinn.

For det tredje, påføring av iseddik i lærbelegg

Iseddik spiller også en viktig rolle i etterbehandling av lær. Den kan brukes som et tverrbindingsmiddel og katalysator for å fremme kombinasjonen av etterbehandlingsmidlet og skinnfiberen, og forbedre vedheft og vannmotstand til belegget. Samtidig kan iseddik også justere viskositeten og stabiliteten til etterbehandlingsmidlet og forbedre etterbehandlingseffekten. Derfor er anvendelsen aviseddik i skinn etterbehandling kan forbedre etterbehandling kvaliteten på skinn produkter.

For det fjerde, bruken av iseddik i behandlingen av læravfallsvæske

Avfallsvæsken som produseres av lærindustrien inneholder mye skadelige stoffer, som forårsaker forurensning av miljøet. Iseddik kan brukes til behandling av læravfallsvæske, ved å justere pH-verdien og kjemiske egenskaper til avfallsvæsken, fremme utfelling og nedbrytning av skadelige stoffer, for å redusere forurensningsgraden til avfallsvæsken. Derfor er bruken av iseddik i behandlingen av læravfallsvæske av stor betydning for miljøvern.

Oppsummert,iseddik har et bredt spekter av bruksområder i lærindustrien. Med utviklingen av vitenskap og teknologi og vekt på miljøvern, vil bruken av iseddik i lærindustrien fortsette å være grundig forskning for å forbedre kvaliteten på lærprodukter og redusere miljøpåvirkningen.


Innleggstid: 30. august 2024