Bruken av kalsiumformat

Kalsiumformiater en kjemisk forbindelse som finner ulike anvendelser i ulike bransjer på grunn av sine unike egenskaper.

微信图片_20240730145556

I byggebransjen fungerer kalsiumformiat som en utmerket akselerator for herding av sement. Det forkorter herdetiden betydelig, forbedrer effektiviteten til byggeprosesser og forbedrer tidlig styrkeutvikling av betong.

图片1

Innen husdyrhold er det ofte brukt som fôrtilsetning. Kalsiumformiat kan forbedre fôrkonverteringshastigheten, fremme vekst og utvikling av dyr og forbedre deres immunitet.

 I skinngarveprosessen spiller kalsiumformiat en rolle i å justere pH-verdien og fremme solingsreaksjonen, og dermed forbedre kvaliteten og ytelsen til skinnprodukter.

 Viderekalsiumformiat brukes i kjemisk syntese av andre forbindelser, og bidrar til produksjon av et bredt spekter av kjemikalier og materialer.

 Oppsummert,kalsiumformiatAllsidige egenskaper gjør den til en uunnværlig komponent i flere industrisektorer, og gir verdifulle løsninger og forbedringer i ulike prosesser og applikasjoner.


Innleggstid: 30. juli 2024