Maursyre brukes i ulike bransjer hva er bruksområder-pengfa kjemisk industri

   maursyreer et veldig vanlig kjemisk produkt i våre liv.For de fleste er hovedkarakteristikken til maursyre den skarpe lukten, som kan luktes på avstand, men det er alt de fleste husker om maursyre.

Hva ermaursyre?Hva hjelper det?På hvilke områder av livet vårt?Vent litt.Mange mennesker kan ikke svare på det.主图1

Faktisk også kan forstå, tross alt, maursyre er ikke et populært produkt, for å forstå det, eller å ha en viss kunnskap, yrke eller terskel.

Som en fargeløs, men stikkende luktende væske, er den også svært sur og etsende, og hvis vi ved et uhell kommer i direkte kontakt med den med fingrene eller andre hudoverflater, vil hudoverflaten være på grunn av dens irriterende blemmer direkte, trenger å se en lege så snart som mulig, for behandling.

Men selv ommaursyreer ikke allment anerkjent, i det virkelige liv er det et av de mest brukte kjemiske produktene, ikke bare i alle aspekter av livene våre, det er mange felt du ikke har tenkt på, faktisk er det maursyre, men også gjort mange bidrag, har en viktig posisjon.

甲酸仓库实景

For eksempel, i plantevernmidler, lær, fargestoffer, legemidler og gummi og andre industrier, så lenge du er litt oppmerksom på å observere, kan du finne spor av maursyre.Vandige løsninger av maursyre ogmaursyreikke bare løser opp metalloksider, hydroksyder og mange metaller, men formiatene de produserer løses også opp i vann og kan brukes som kjemiske rengjøringsmidler.

I tillegg til de ovennevnte applikasjonene, kan maursyre også brukes i følgende aspekter:甲酸3种规格

Pesticider: Triadimefon, Triadimefon, trisyklazol, triazol, paclobutrazol, uniconazol, Mebendazol, insekticid eter, etc. Kjemi: kalsiumformiat, natriumformiat, ammoniumformiat, kaliumformiat, etylformiat, bariumformiat, formamid, gummi antioksidant, neopentepoksyd glykol soyabønneolje, epoksydert soyaoktyl-oleat, TEVALOYL-klorid, malingsfjerner, fenolformaldehydharpiks, syltestålplate, etc. 4. Lær: garvemidler, avvaskingsmidler og nøytralisatorer for lær;5. Gummi: gummikoagulant;6. Annet: produksjon av beisemidler for trykking og farging, fiber- og papirfargestoffer, behandlingsmidler, myknere, matkonservering og tilsetningsstoffer til dyrefôr.


Innleggstid: Mar-03-2023